Skip til primært indhold

Ernæringskonsulenten

Karina Vejrum Sørensen er cand.scient. med en ph.d. i human ernæring på SDCO. Hun underviser bl.a. fagprofessionelle i det ernæringsfaglige område.

Hvordan navigerer man i de mange kostråd og anbefalinger til mennesker med diabetes?

Det ved Karina Vejrum Sørensen, cand.scient. og ph.d. i human ernæring, en hel del om. Hun er konsulent på SDCO og underviser bl.a. fagprofessionelle i det ernæringsfaglige område, så de er helt ”up to date” med de seneste anbefalinger for diabetesdiæt.

- Det er et område, som kræver en del opmærksomhed, fordi der hele tiden kommer ny viden på feltet fra forskningsverdenen. Den viden skal formidles og omsættes til praksis, så de fagprofessionelle er klædt på til at vejlede borgere med diabetes om mad og drikke, fortæller hun.

Karina brænder for at gøre en forskel for de mennesker, som lever med diabetes.

- Mit håb er, at det arbejde, jeg bidrager med, gør en forskel helt ude ved borgerne, fortæller hun.

APPFWU02V