Skip til primært indhold

Sundhedskonsulenten

Mona Engdal Larsen er sundhedsfaglig konsulent på Steno Diabetes Center Odense og en af de knap 150 medarbejdere, som hver dag arbejder på at skabe det bedste liv med diabetes.

En af Monas fornemste opgaver er at tænke brugerne med fra start til slut i alt, hvad vi laver.

- Jeg brænder for brugerne og for at være med til at forbedre deres vilkår, så godt vi kan. Det betyder meget for mig, at det, vi laver, er noget, vi gør sammen. Vi, der arbejder på SDCO, kan bidrage med forskellige fagligheder, mens brugerne ved alt om, hvad det vil sige at leve med diabetes. Derfor er det så vigtigt, at vi udvikler indsatserne i fællesskab, fortæller hun.  

Mona har bl.a. været med til at udvikle værktøjer til en bedre samtale imellem de sundhedsprofessionelle og mennesker med diabetes, og hun står bag workshops om compassion i sundhedsvæsenet. Hun står også til rådighed som udviklingspartner, hvis man som kommune, lægepraksis eller organisation ønsker at få mere fokus på medmenneskelighed, empati og omsorg i sit arbejde.

Mona er også arbejdsmiljørepræsentant, hvor hun gør sit yderste for at skabe et tillidsbaseret og trygt miljø for både kollegaer og ledelse.

APPFWU02V