Skip til primært indhold

Kom til Åbent Hus i vores kommende Steno-center

Søndag den 3. september kan du komme til Åbent Hus i den helt nye Steno-bygning på det nye OUH. Her kan du bl.a. møde forskere, der deler ud af deres nyeste viden inden for deres sundhedsfaglige felt. Du kan også komme ind i Psykiatrien og en del af den af den østlige hospitalsfløj med operationsstuer, enestuer og behandlingsrum.

Søndag den 3. september åbner Region Syddanmark dørene til et smugkig ind i det nye OUH. Her kan du bl.a. komme ind i Steno Diabetes Center Odense, som næsten er færdigbygget, samt Psykiatrien og den østlige hospitalsfløj.

Søndag den 3. september åbner Region Syddanmark dørene til et smugkig ind i det nye OUH. Her kan du bl.a. komme ind i Steno Diabetes Center Odense, som næsten er færdigbygget, samt Psykiatrien og den østlige hospitalsfløj. Dronefoto: Det nye OUH

For syvende år i træk er der Åbent Hus på det nye OUH. Det sker søndag den 3. september fra 10-13.

I år kan man for første gang komme ind i Steno Diabetes Center Odense (SDCO), som er langt i byggeprocessen. 

Her kan man møde forskere fra OUH og Syddansk Universitet, projektledere fra Forberedelse og Flyt, få en kop kaffe serveret af en regionspolitiker og meget andet.

SDCO er denne dag repræsenteret af planlægningskonsulent Trine Jørgensen fra SDCO.

- Jeg forventer at se mange patienter, pårørende og andre brugere, der er nysgerrige på, hvordan det nye center er udformet. Der har hele vejen igennem tilblivelsen af centeret været stor brugerinvolvering, så mange må være interesserede i at se det i fuld størrelse, også inden at dørene officielt åbnes, fortæller hun.

Steno Diabetes Center Odense er et videns- og udviklingscenter inden for forebyggelse, behandling og forskning i diabetes. SDCO drives og ejes af Region Syddanmark og er støttet af en 10-årig bevilling på 1,4 mia. kr. fra Novo Nordisk Fonden.

Under arrangementet kan man også komme ind i Psykiatrien, hvor der vil være en model af en patientstue samt en rute i den østlige del af sygehusbyggeriet. Undervejs kan man blive klogere på, hvordan faciliteter som operationsstuer, patientstuer mm. bliver - og f.eks. også høre om farvevalg og indretning på det nye hospital.

Man kan også møde forskere, der deler ud af deres nyeste viden inden for deres sundhedsfaglige felt som forsmag på, at OUH og SDU bliver bygget sammen.

Gåturene vil inkludere en del trapper og kan være vanskelig, hvis man er gangbesværet. Der anbefales godt fodtøj.

Vær opmærksom på, at der er tilmelding, hvis man kommer i bil her.

Der bliver også arrangeret en tur for kørestolsbrugere. Tilmelding her.

Dette kan man opleve:

Vi glæder os til at se jer og vise vores nye bygning frem!

APPFWU02V