Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilPressepilFagligt nytpilFagligt nytpilKristian Bergholt Buhl bliver ny ledende overlæge på Geriatrisk Afdeling G, Svendborg og Sygehusenheden Ærø, OUH

Kristian Bergholt Buhl bliver ny ledende overlæge på Geriatrisk Afdeling G, Svendborg og Sygehusenheden Ærø, OUH

Ledende overlæge

Kristian Bergholt Buhl har siden 1. november 2020 været konstitueret i jobbet. 

- Jeg er utrolig glad for, at vi nu får skippet det ’konstituerede’ foran Kristians stillingsbetegnelse og i stedet får gjort ansættelsen af ham som ledende overlæge permanent. Jeg har lært Kristian at kende som en både dygtig og meget engageret leder. Han har jo interesseret sig meget for ledelse gennem de sidste år, og har været en af vores dygtige lederaspiranter på Regionens Sydtalent. Under konstitueringen har han da også vist talent for både drift og udvikling, f. eks i forbindelse med at den ny vagtlægeordning på Ærø skulle implementeres, lyder det fra Michael Dall, lægelig direktør.

- Med Kristian får vi en leder, som sætter både faglighed og trivslen blandt medarbejderne højt. Sammen med oversygeplejerske Janeke Espensen kommer han til at sætte kursen for afdelingen frem mod det nye OUH, hvor Svendborg bliver specialsygehus, og jeg ser frem til det fortsatte samarbejde, siger Michael Dall, lægelig direktør. 

 

Balanceret fokus på udvikling og drift

Kristian Bergholt Buhl ser frem til ledelsesopgaven, som både handler om drift og forsat udvikling i en periode, hvor Svendborg Sygehus har en stor opgave i at udvikle sig til et moderne specialsygehus i takt med, at planerne for det nye OUH falder på plads.

- Jeg har været utroligt glad for min tid som konstitueret ledende overlæge i afdelingen. Medarbejderne har taget rigtig godt imod mig, og jeg har mødt et fagligt højt niveau og et virkelig godt samarbejde, som jeg ser frem til at fortsætte, fortæller Kristian Bergholt Buhl:

- Afdelingen er karakteriseret af, at patienterne får dygtig behandling og pleje og vi har en stærk profil som demensvenligt sygehus. Der er også spændende arbejde i gang omkring de virtuelle løsninger på Ærø Sygehus, hvor man har været i front, og den erfaring ser jeg frem til at arbejde videre med, når vi skal udvikle Svendborg som et moderne specialsygehus, b.la med fokus på forskning og de gode innovative løsninger.

Medarbejderne i afdelingen er orienteret.

 

 

 

Fakta om Kristian Bergholt Buhl:

  • Konstitueret ledende overlæge på Geriatrisk Afd. Svendborg, samt sygehusenheden Ærø, OUH siden 2020.
  • Afdelingslæge på Nyremedicinsk Afdeling Y, OUH, med ansvarsområde inden for nyretransplantationsteamet - med tilknytning til børnetransplantationsteamet og afdelingens forskningsenhed fra 2017 – 2020.
  • Sekretær i Dansk Nefrologisk Selskab, herunder administrator af Dansk Nefrologisk, Selskabs Forskningsfond, og medplanlægger af videnskabelige møder fra 2018 – 2020.
  • Deltager i SydTalent, ledelse i særklasse - i borgernes sundhedsvæsen. En ledelsesuddannelse, der skal understøtte udviklingen af ledertalenter i Region Syddanmark 2016 – 2017.
  • Ph.d fra SDU 2012 efter forsvaret af afhandlingen: ”Betydning af urin protease aktivitet for salt- og vandretention og nyrefibrose ved sygdomme med proteinuri”.
  • Ansættelser ved b.la Sygehus Lillebælt - Kolding Sygehus, Odense Universitetshospital, Sygehus Lillebælt - Fredericia Sygehus.
  • Cand. Med. fra Syddansk Universitet i 2007. 
     

Siden er sidst opdateret: 22-03-2021 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring