Gå til indhold
FORSIDEN | KONTAKT OUH | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

ForsidepilOm OUHpilPatientrelaterede afdelingerpilOdensepilArbejds- og Miljømedicinsk KlinikpilOm afdelingenpilNyhederpilLars Brandt stopper som ledende overlæge på Arbejds- og Miljømedicinsk Klinik

Lars Brandt stopper som ledende overlæge på Arbejds- og Miljømedicinsk Klinik

 


Lars Brandt stopper som ledende overlæge på Arbejds- og Miljømedicinsk Klinik med udgangen af september måned 2020. Han fortsætter herefter som specialeansvarlig overlæge, forskningsleder og ansvarlig for Klinik for Musikersundhed.
 
 
 

 

Lars Brandt har valgt at sige farvel efter næsten 20 år på posten.

- Jeg har gennem længere tid tænkt over, at jeg gerne vil træde tilbage, og jeg synes, at tiden er til det nu, hvor Arbejds- og Miljømedicinsk Klinik er i topform. Det er et godt tidspunkt for en ny ledende overlæge at træde ind og være med på den resterende vej til Nyt OUH. Det har været mig magtpåliggende at afgive en veldrevet klinik, og når det kan lade sig gøre nu, skyldes det i høj grad det solide og gode samarbejde med hele personalet i afdelingen, andre afdelinger på OUH og direktionen.

- Det er lykkes os at få opbygget højt specialiserede funktioner med specifik bronkial provokation og asbestose uderedning, og det arbejdspsykologisk område, nu med stressklinik. Vi er godt i gang med arbejdet omkring Global Health, og så har vi opbygget Klinik for Musikersundhed, hvor musikere fra hele landet kommer for at blive udret og behandlet. Her har vi et virkeligt godt samarbejde med både SDU og vores kollegaer fra afdeling F og afdeling O omkring musikerne og med afdeling J og Allergicenteret, patologisk og røntgen omkring de højt specialiserede funktioner, siger Lars Brandt.

Gode resultater gennem årene
- Lars Brandt har som leder på Arbejds- og Miljømedicinsk Klinik leveret en stor indsats gennem mange år, og det vil jeg på vegne af direktionen gerne sige tak for, siger lægelig direktør Michael Dall og fortsætter:

– Lars har formået at sætte en rigtig god retning for klinikken, og det har givet virkelig gode resultater både i forhold til det faglige niveau og i forhold til udviklingen. Jeg kender Lars som en meget dygtig og ordentlig leder. Jeg er derfor også meget glad for, at han har valgt fortsat at bruge sine kræfter i klinikken både som speciale-ansvarlig overlæge, forskningsleder og ansvarlig for Klinik for Musikersundhed, nu hvor han har valgt at gøre plads til et generationsskifte.
 
Stillingen som ledende overlæge på Arbejds- og Miljømedicinsk Klinik er blevet slået op, og kan læses her. 

Siden er sidst opdateret 12-5-2020Tilgængelighedserklæring