Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Leder eller vejleder på OUH under corona-forløbet

På denne side lægges beskeder og information, som er direkte målrettet afdelings- og afsnitsledere samt vejledere til elever og studerende.

 

Senest opdateret d. 23.09.2020 kl. 15.40:

 

Denne pjece til studerende og elever i praktik på sygehuse og i kommuner er netop udkommet. Den vedrører forholdsregler i forhold til Covid-19 samt en kraftig opfordring til at lade sig teste 3-4 dage inden praktikstart. Pjecen findes også på den side, der er henvendt til studerende og elever.

 

Opdateret 20.08.2020 kl. 15.35:

 

Orientering vedr. studerende i klinik i efteråret 2020 ift. Covid-19: 

Hvis de har symptomer på Covid-19   
Studerende i klinisk ophold skal følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer: De skal blive hjemme, hvis de har symptomer på Covid-19 - og tage kontakt til deres praktiksted, som eventuelt vil henvise dem til test.


 

Opdateret 20.03.2020 kl. 12.01:

OUH finder det forsvarligt, at elever og studerende både er i praktik på OUH og samtidig kan passe eventuel fritidsarbejde i primær sektor.

På baggrund af Styrelsen for Patientsikkerheds anbefalinger og i samråd med både Dansk Sygeplejeråd og infektionsmedicins afdeling, OUH, finder OUH det forsvarligt, at elever og studerende både er i praktik på OUH og samtidig passer eventuel fritidsarbejde i primær sektor og andre steder.
Vi forudsætter, at man som uddannelsessøgende og medarbejder i sundhedssektoren udviser en særlig omhyggelighed ved omgang med mulige smittede i kraft  af ens viden om hygiejniske forholdsregler generelt og specifikke  forholdsregler i forbindelse med Coronavirus.

 

Opdateret d. 19.03.2020:

 Læs udtalelse fra sygeplejefaglige direktør, Mathilde Schmidt-Petersen om coronasituationen og klinisk uddannelse og praktik - find linket ude til højre på denne side.

 

 


Siden er sidst opdateret: 23-09-2020 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring