Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilForskning, job, uddannelse og samarbejdepilOUH samarbejder med almen praksis og kommuner

OUH samarbejder med almen praksis og kommuner

 OUH samarbejder med almen praksis og kommunerPå OUH er vi optaget af, at patienten oplever et sammenhængende forløb i sundhedsvæsnet. Patienter og pårørende skal opleve, at det samlede forløb er præget af helhed og ansvar fra alle de aktører, der indgår i forløbet. Det kræver tæt samarbejde på tværs af sygehuse, almen praksis og kommuner.
Fra denne side finder du information om samarbejdet med almen praksis og kommuner.

OUH og kommuner
Fra både kommuner og sygehus er der opmærksomhed på at skabe et godt samarbejde om patienten. Derfor drøftes samarbejdet om patienten løbende i samordningsforummet SOF-OUH. Du kan læse mere om SOF-OUH og tilknyttede implementeringsgrupper til højre på denne side.

OUH og almen praksis
Langt de fleste af de patienter OUH hvert år behandler, starter deres forløb med en henvisning fra egen praktiserende læge. På samme måde møder patienten egen læge igen efter et forløb på sygehuset. Derfor er kommunikationen med de praktiserende læger vigtig for at skabe et sammenhængende forløb for patienten. Har du som praktiserende læge behov for at finde information målrettet samarbejdet mellem almen praksis og OUH, da finder du bl.a. kontaktoplysninger til OUHs afdelinger og nyhedsbrevet "OUH Praksisnyt" til højre på denne side.
 

... 


Siden er sidst opdateret: 20-05-2021 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring