Gå til indhold
FORSIDEN | KONTAKT OUH | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Velkommen til Gynækologisk Obstetrisk Afdeling D


I hvilken anledning besøger du vores side?

 

Patienter og pårørende

Patienter og pårørende

Fagpersoner

Fagpersoner

 

Corona virus

Corona-virus Sygehuset lukker ned for besøg - kun i særlige tilfælde kan pårørende komme på besøg

Danske Regioner har besluttet, at pårørende til patienter på sygehusene ikke længere kan komme på besøg. Beslutningen er truffet for at mindske risikoen for Corona-smitte af patienter og personale på vores sygehuse.

Kun i særlige og strengt nødvendige tilfælde kan du besøge din nærmeste pårørende:

  • Hvis din pårørende er KRITISK SYG
  • Hvis din pårørende er DØENDE
  • Hvis din pårørende er et BARN
  • Hvis du er ledsager til en FØDSEL

Når du skal føde, må du altså gerne have din partner eller én anden pårørende med - såfremt denne ikke har symptomer på eller har fået påvist Corona-virus. Din partner må også være med, hvis din fødsel skal sættes i gang og i den tid, hvor du evt. er indlagt på barselafsnittet efter fødslen.

Men du skal som gravid komme alene til alle jordemoderkonsultationer, diverse undersøgelser og skanninger. Pårørende kan i stedet deltage via telefon. Hvis I bruger FaceTime/Messenger, skal I være obs på, at adgangen ikke er sikret, hvorfor andre vil kunne få adgang til personfølsomme data.

Hvis du har symptomer på eller har fået påvist Corona-virus, når du skal føde, skal fødslen foregå på fødeafsnittet i Odense.

Hvis du har en aftale på hospitalet eller hos din jordemoder, skal du:

Møde op til aftalt tidspunkt med mindre du tror, du har Corona-virus (én eller flere af disse symptomer: Feber, ondt i halsen, hoste, ondt i muskler).

En del læge- og jordemoderkonsultationer er fra mandag d. 23/3 2020 omlagt til telefonkonsultation. Du vil få besked i E-boks, hvis vi ændrer eller aflyser dine aftaler.

Forældre- og fødselsforberedelse

Al forældre- og fødselsforberedelse, herunder temaundervisning, er aflyst indtil videre.

Vi står som altid klar til at hjælpe jer

I afdeling D, Odense og Svendborg, er alt ellers, som det plejer. Vi er klar til at modtage jer til undersøgelser og fødsel. Der er føde- og barselsstuer til alle, og vi tilbyder samme muligheder for undersøgelser og behandling, som vi plejer. Vi har klare procedurer for, hvordan vi passer på jer og de andre, så vi undgår at sprede eventuel Corona-virus. 

Mere Information

Du kan få mere information på OUHs hjemmeside Corona-virus og på www.coronavirus.dk  

Sundhedsstyrelsens information om Corona-virus på andre sprog kan ses her.