Gå til indhold
FORSIDEN | KONTAKT OUH | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

 

Velkommen til Gynækologisk Obstetrisk Afdeling D


I hvilken anledning besøger du vores side?

 

Patienter og pårørende

Patienter og pårørende

Fagpersoner

Fagpersoner

 

På disse sider kan du læse mere om afdelingen tilbud, finde patientinformationer og få kontaktoplysninger.

Vi oplever, at færre kontakter os pr. telefon for tiden. Hvis du har spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os, præcis som du normalt ville gøre. Du er også meget velkommen til at sende os en mail.

 

 

Information om CORONA-virus/ COVID-19

 Vi har klare procedurer for, hvordan vi passer på jer og de andre, så vi undgår at sprede eventuel CORONA-virus. 

 

Hvis du har en aftale på hospitalet eller hos din jordemoder, skal du:

Møde op til aftalt tidspunkt med mindre du tror, du har CORONA-virus. En del læge- og jordemoderkonsultationer er omlagt til telefonkonsultation. Du vil få besked i E-boks, hvis vi ændrer eller aflyser dine aftaler.

 

Hvis du oplever symptomer (feber, ondt i halsen, hoste, ondt i muskler), har fået påvist COVID-19 eller har været i kontakt med en smittet,  skal du ringe til os, så aftaler vi et individuelt forløb for dine aftaler med os. Du må ikke gå ind på sygehuset eller aflægge besøg hos din konsultationsjordemoder uden at du først har orienteret os om, at du kan være smittet.

 

 

Hvem må være med?

På grund af afstandskravene på 2 meter kan 1 fast ledsager deltage i forbindelse med ambulante undersøgelser, behandling eller samtale, både akut og planlagt. Det er vigtigt at du beskytter dig selv ved at holde afstand. Husk at vaske/spritte hænder ofte. I forbindelse med undersøgelser i Ultralyd for Gravide, er der kun adgang for dig, der er gravid i venteværelset. Din ledsager skal vente udenfor og tilkaldes ved undersøgelsens start. 

 

Indlæggelse

Ved indlæggelse, igangsættelse af fødslen og barsel er der mulighed for besøg af 1-2 faste pårørende. I kan dog ikke få besøg på fødestuen efter fødslen. Som partner har du fortsat mulighed for at være medindlagt under igangsættelsen og i barselsperioden. Hvis du har symptomer på eller har fået påvist CORONA-virus, når du skal føde, så skal fødslen foregå på fødeafsnittet i Odense.

 

Graviditet og CORONA

Vi har samlet informationer om graviditet og CORONA på denne side. Her kan du blandt andet læse mere om fødselsforberedelse.

 

Mere Information

Du kan få mere information på OUHs hjemmeside Corona-virus og på www.coronavirus.dk   Sundhedsstyrelsens information om Corona-virus på andre sprog kan ses her.