Dette er tekstversionen af Nye gps-adresser på Odense Universitetshospital
Klik her for at komme til den grafiske version af Nye gps-adresser på Odense Universitetshospital

Forside - Læs op - Sitemap


Nye gps-adresser på Odense Universitetshospital


Fra 1. september 2016 tager Odense Universitetshospital nye gps-adresser i brug, som guider til den relevante indgangsdør. Brug bilens gps - eller din smartphone.

Det skal være muligt at gps'e sig frem til præcise adresser, når man skal finde et sted i f.eks. en offentlig virksomhed. Den nationale indsats - Danmarksadresser.dk - er iværksat af Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering og er nu nået til Odense Universitetshospital.

Derfor har alle sygehusets afdelinger og afsnit fået tildelt en gps-adresse de kan findes på. Adressen henviser til nærmeste udendørs indgangsdør. Fra 1. september 2016 oplyser vi de nye gps-adresser, når vi indkalder patienter - og når vi i øvrigt informerer.

 

...
 

De forskellige digitale kortsystemer - Krak, GoogleMap og div. gps'er - er i gang med at opdatere, men viser desværre ikke vores adresser korrekt endnu.

De nye gps-adresser er en ekstra hjælp til at finde vej. På Odense Universitetshospital er vore indgangsnumre på skilte og oversigtskort nøglen til at finde vej helt frem til den konkrete afdeling inde i bygningerne. Hold derfor øje med det indgangsnummer, du er indkaldt til at møde i - det passer altid og kan findes uden gps 

Du kan også vælge at hente OUHs Find Vej-app. 


Sdr. Boulevard 29 - Snart farvel!
Odense universitetshospital har ingen indgange ud til Sdr. Boulevard, og derfor forsvinder boulevarden helt fra vore adresser fra 1. september.
 

...   

OUHs fællesadresse er fremover hovedindgangen under Patienthotellet:
 

Odense Universitsthospital

J.B. Winsløws Vej 4

5000 Odense C

 

Vi tager dog forbehold for...
at de digitale kortsystemer opgraderer i eget tempo. Så måske får du brug for at gps'e Sdr. Boulevard lidt endnu. 
 


 
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk